Kontakta oss

Välmående inifrån
och hela vägen ut

Historien om Scandinavian Good Business

100 år innan Scandinavian Good Business föddes tog min farfar olympisk medalj i vattenpolo i London. Jag är uppväxt i en släkt där hälsa, kroppsvård och företagande gått hand i hand i generationer. Det gör de även i Scandinavian Good Business.

Vi utvecklar produkter som hjälper människor att vårda sin kropp och sitt välmående. Vi levererar produkterna företrädesvis via prenumerationslösningar som både är bekväma och hjälper våra kunder att skapa och bibehålla goda vanor.

Våra produkter är utvecklade i Sverige. Inom kosttillskott erbjuder vi preparat som vilar på vetenskaplig grund och använder högkvalitativa ingredienser med hög biotillgänglighet. Våra varumärken inom rakning och munvård rymmer produkter med sinnrika designlösningar av det slag som vi kommit att förknippa med skandinavisk formgivning och de levereras med livstidsgaranti till våra prenumererande kunder.

Det har visat sig vara fördelar som inte bara uppskattas i Sverige. Våra produkter finns nu även till försäljning i Norden, Polen, Estland samt Lettland och vi utökar löpande antalet länder. För mig är det ett sätt att arbeta för att göra människors liv bättre och samtidigt föra ett arv vidare.

Image
Grundare & CEO CLAES JULIN

Vår metod

Vi erbjuder egenutvecklade produkter inom segmenten munvård, rakning, kosttillskott och trygghetstjänster. Vi arbetar med en marknadsbaserad mix av försäljningskanaler och levererar våra produkter via prenumerationslösningar, vilket ger förutsättningar för långa relationer. Vi växer organiskt genom att addera nya marknader, produkter samt säljkanaler och är för närvarande etablerade i Norden och Baltikum.

Scandinavian Good Business - our timeline

Affärsområden - välmående inifrån och hela vägen ut

Image

Munvård

Eltandborstar med skandinaviskt formtänk, livstidsgaranti och batteriteknologi i världsklass

Läs mer
Image

Kosttillskott

Kosttillskott baserade på svensk forskning och högkvalitativa ingredienser.

Läs mer
Image

Rakhyvlar

Ergonomiska rakhyvlar med skandinaviska formattribut och svenskt kvalitetsstål.

Läs mer
Image

Trygghetstjänster

Smarta tjänster byggda av ny teknik, beprövade lösningar och engagerade medarbetare.

Sinfrid